lauantai 1. helmikuuta 2014

Dance like no one is watching

Miksi, oi miksi ei voi olla raskaana oleville jotain omaa klubia tai diskoa? Mä olisin siellä jo nyt! Siellä olis hengenheimolaisia, jotka kaikki näyttäis tanssiessa yhtä kömpelöiltä pingviineitä maha pystyssä. Myytäis kaikkia ihania alkoholittomia drinkkejä ja sois hyvä musiikki ja tietty sielä pitäis olla jotain naposteltavaakin, että kun niin hirveesti sitten heikotuttaa, niin pääsee pienelle snäksille! Tietty myös paljon istumapaikkoja ja mukavia pehmosia sellasia, vaikka muutamia makoilupaikkakin. Musiikki ei tietenkään niin kovalla sois ettei pikkusten korviin satu, kun mamat jorailee sielunsa kyllyydestä. Olis vielä tanssi hyvää liikuntaakin. 
Tää kämppää ympäri tanssiminen alkaa tuntumaan jo kovin yksinäiseltä ja turhalta.. Vai väitättekö ettei sitä joskus olis kiva päästä viettämään ilosta iltaa ja päästä tanssimaan kunnon loppumiseen asti? Tänään jaksoin jopa neljä biisiä, kunnes alko tulla huh-olo ja sit loppuskin jo into, ehkä kuntokin..
En tarkota että mä kaipaisin niitä känni-iltoja ja baareissa juoksemista, jos nyt edes voi sanoa että olisin koskaan oikeestaan niissä juossu tai niistä niin hirveesti nauttinu. On se mukava silti päästä joskus johonkin ihmisten ilmoille viettämään mukavaa iltaa!

Tätä biisiä jaksan luukuttaa repeattina tällä hetkellä! (toi musiikkivideo ei nyt ollu ihan mun makuun, mutta voi laittaa silmät kii ja jorata!!) 

Tää viiminen näyttää jo hyvin tutulta! :) Että railakasta ja tanssittavaa lauantai-iltaa teille ihanille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti