tiistai 25. helmikuuta 2014

Haasteen orjana

Tota.. vau! Täytyy sanoa, että tosiaankin haasteen orajana ja että tulee olemaan hyvin mielenkiintoista. Sen verta mä oon kamala ihminen, että osallistun tähän vain ensi viikon loppuun asti, eli 12 päivänä. Voin näin kotona ollessa vannoa, että kukaan ei jaksa kattoa päivästä toiseen niitä samoja kuvia ja tekemisiä. :) Toivon jopa etten olis enää yhtenä kappaleena siinä vaiheessa.

Haasteen tarkoituksena on antaa lukijoiden seurata sinun elämääsi viidentoista päivän ajalta. Sinun tulee ottaa päivittäin kuva seuraavista aiheista: 
AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA.
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset.

Haaste alkaa seuraavana päivänä, joten tänään joudut vastaamaan rehellisesti kahteenkymmeneen kysymykseen.
1. Mikä on sinun horoskooppi merkkisi? Kaksonen 2. Osaatko valehdella? Valehtelussa on hirveen huono, mutta tommoset arjen valkoset valheet onnistuu, en niin välitä ihmisten tunteiden loukkaamisesta 
3. Pidätkö itseäsi luotettavana? Kyllä 4. Miksi aloitit bloggaamisen? Hmm. Vuosia mietin blogin aloittamista, mutta en oikeen osannut keksiä aihetta ja tää raskaus oli helppo aihe saada tarinaa aikaan 5. Oletko onnellinen? Olen 6. Kadutko jotain asiaa erittäin paljon?  Kyllä kadun muutamia asioita 7. Raha vai rakkaus? Rakkaus ehdottomasti 8. Onni vai terveys? Terveys 9. Olet yksin, sinulla on kylmä. Otat puhelimen käteesi, kelle soittaisit sillä hetkellä? Miehelleni Jannelle 10. Mikä on sinun hurjin unelmasi? En tiedä onko mulla mitään hurjia unelmia, no ehkä aiemmin oli toteuttaa benji- ja tandemhypyt, ne on onneks jo tehty 11. Etsi netistä tämän päivän ennuste koskien horoskooppiasi "Liikut hieman vaarallisilla vesillä, pidä huolta, että tiedät vastapuolesi jonkun verran paremmin. Juttu voi olla rahaan liittyvä asia, hoida se jollakin tavalla kotiin." 
12. Kadehditko ihmisiä? Kyllä mä ehkä joitakin, tai en niinkään ihmisiä, mutta yksittäisiä asioita heidän elämästään ennemminkin 13. Millainen olisi unelma sinä? Kärsivällisempi, liikunnallisempi, järjestelmällisempi, mutta samalla vapautuneempi ja elä hetkessä -tyyppi 14. Kuvittele itsesi 10vuotta eteenpäin. Missä olisit? Mitä tekisit? Meillä olis muutama lapsi, omakotitalo, ehkä toinen koira, hyvä ura ja onnellinen avioliitto 15. Suurin ensi kesän suunnitelma? Äitiyslomasta nauttiminen perheen kanssa 16. Milloin viimeksi itkit? Ystäväni Emilian hautajaisissa viime vuoden loppupuolella, voi olla kyllä että sen jälkeenkin olen itkenyt samasta aiheesta 17. Miksi ihmiset seurustelevat, vaikka sanovat sen olevan hankalaa? Nyt en kyllä tiedä, enkä osaa samaistua tähän 18. Seurusteletko sinä? Jou 19. Haluatko mennä naimisiin? Toivon mukaan tässä parin vuoden sisään 20. Mitä mieltä olet tästä haasteesta? HAASTAVA, mutta mielenkiintoinen
Lisää vielä tähän loppuun viisi tärkeää kuvaa.
Kiitä haasteen antajaa ja kuvaile hänen blogiaan kolmella sanalla.


Kiitos Janikalle haasteesta. Kolme sanaa blogille on selkeä, hyvin kuvallinen ja aktiivinen

Haasta vähintään viisitoista bloggaajaa tekemään tämä haaste. (Näiden haasteiden haastavin tehtävä on etsiä uusia haastettavia, joten suokaa anteeksi, että mä haastoin vaan 7 blogia. Osallistukaa kaikki ihmeessä!)


Zupja
Aleina 
Maamonmuussi 
Linda
Katja
Miss Ruki Ver  

4 kommenttia:

 1. Hei hoh hoh Henna :D ihan jäätävä haaste :DDD mut joo ihan mielellään lähen haastamaan tässä kyllä itteäni.

  VastaaPoista
 2. Aika paha! Väitän, että mun kohdalla ei 15 päivää ainakaan onnistu. :D Mutta katsotaan, nyt onneksi ollaan mummolareissulla ja ilman kameraa, joten voin ainakin lykätä tätä. ;)

  VastaaPoista
 3. On kyllä aika mahdoton haaste, mutta kaipa se on yritettävä! :D

  VastaaPoista
 4. Haha. Mä tiedän tän olevan tosi paha, mutta pakkohan se on lähtee kokeilemaan! Tsemppii naiset! :D

  VastaaPoista