perjantai 31. tammikuuta 2014

Vauvanhuone ennen remonttia

Tässä siis nykystä ilmettä vauvanhuoneesta. Vaaleanpunaista ja vaaleanpunaista. Näyttää olleen prinsessa Adan huone aiemmin. En vain oikein tiedä millä ihmeen taialla saan noi peilikirjaimet pois tosta ovesta, kun nopeasti tuli yritettyä niin peili vaan särkyi ja vei mukanaan hieman oveakin. Eikai noita nätisti tuu kyllä irti tosta saamaan. Meillä onneks on suunnitteilla hankkia tänne uudet ovet. Haluaisin sellaiset kolmipeiliset ovet, mutta tuon koiran ovien raapiminen on semmosessa vauhdissa ettei sellasta investointia viitsi vielä siis tehdä.


Tuo lasten vaatekaappi jäi aiemmilta asukkailta, kun ei tainnut olla enää sille käyttöä. Ja meillehän se passaa paremmin kuin hyvin. Tuleehan meille vielä se lipasto, mutta olen ajatellu sen olevan enemmänkin vaipoille ja muille härpäkkeille. Tällä hetkellä kaappia täyttää kaikki vauvan hankinnat, sitterit, leikkimatot, kantoliinat, vaipat ja muut kaikki ihme tarvikkeet.
Meidän vanha makuuhuoneen lamppu laitettiin nyt tuonne, kun ostettiin uus pähee makkarin lamppu, joka varmaankin esitellään siinä tulevassa asuntopostauksessa. Enempi blingblingiä pitää olla!

Nyt sitten jää vaan nähtäväksi ihan itsellenikin mitä huoneeseen saadaan aikaan ja mihin kaikkiin erilaisiin valintoihin päädytään. Jotain kuitenkin maltillisempaa ja hieman neutraalimpaa olis tarkoitus olla luvassa. Katsotaan vaan kuinka paljon tääkin homma lähtee lapasesta kun alkuun päästään. Ja se on pelottavaa, että ihan itteänikin pelottaa..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti