perjantai 3. tammikuuta 2014

Kai se tylsyys

Mä olen tän hiljasen aamuni käyttäny taas erittäin järkevästi etsimällä parasta syöttötuolia (juu, niinkuin sillä olis suurikin kiire). Myöskin kironnu kieroa linea negraani, mutta sitä googletellessa olen taas vaan aika tyytyväinen vatsaani. Aikamoista. Tuon googlen mä laitan taas kerran pannaan, kun en noista ällötyspuistatuksista kamalasti välittäis. Oonpas mä taas hirveä..

Enihau. Etsiskelyjen ja tiedon hakemisen jälkeen mulle jäi neljä syöttötuoli vaihtoehtoa jäljelle, ja se mitä alunperinkin olin suunnitellu, tulee varmasti olemaan se ostettava. Mulle tärkeimmät kriteerit on, että se on ajaton, turvallinen, muuntautumiskykyinen ja kaunis.

Stokke Tripp Trapp

Tämä on ja pysyy edelleenkin ykkösvalintana ulkonäkönsä ja muuntautumisensa vuoksi, mikä sopii erilaisten lisäosien vuoksi ihan ensihetkestä pitkälle vuosien päähän. Ja tulee varmasti säilyttämään arvonsa. Tästä en myöskään ole varmaan yhtäkään huonoa mielipidettä kuullut. Mahtavuutta lisää vielä Playtray-tarjotinosa, jolloin pikkunen saa oman pöytänsä eteen.

Onni-syöttötuoli

Ennemminkin ulkonäkö vetää puoleensa, mutta on uutena aivan liian kallis, mitä nyt googlettelujen perusteella hinta pyörii neljänsadan euron kieppeillä. Tästä en niin hirveesti löytäny mielipiteitä, mutta joilla tämä oli, tykkäs. Tossa on se erittäin huono puoli se, ettei se sitten sovellu enää vanhemmalle lapselle, eikä kyllä ihan pienellekkään.Artek 616


Yllätys että tää herätti mun mielenkiinnon ulkonäöllänsä. Tää hivelee silmiä kaikista eniten, mutta luettuani ei ole kuulemma kovin turvallinen taaperon pystyessä nousemaan helposti ylös. Myöskin iso istuinosa on huono siitä, että lapsi liukuu helposti huonoon asentoon, eikä ole kuulemma kovin tukeva tuoli. Tässä tuolissa myöskin tuolin omistajat tykkäs, mutta tuolia jossain muualla kokeilleet eivät.
Brio sit

Viimeisenä, muttei ehkä kuitenkaan vähäisimpänä aika samantyyppinen kuin TT-syöttötuoli. Tää on myöskin jossain arvosteluissa ollut arvostetuin syöttötuoli. Tuolin tarjotinosan miinus on kuulemma se, että sen pinta on röpöläinen, mikä varmasti auttaa siinä, ettei tavarat liu'u yhtä herkästi kuin sileäpintaisessa, mutta värjääviä ruokia syödessä sen putsaaminen on se hankalampi juttu (saatavana vissiin ainoastaan valkoisena). Kloritella kuitenkin lähtee, mutta onko se sitten kiva joka ruokailun jälkeen alkaa sen kanssa hääräämään. Ja kuinka vähän aikaa kestää, että pinta on kamalan näkönen, kun kovien aineiden kanssa putsaillaan. Mene ja tiedä.Moni oli kyllä sitä mieltä että muovinen syöttötuoli olisi puhdistettavuuden kannalta kaikista järkevin, kun sais tuolin suihkuun ja sielä pestyä. Itteäni ei kuitenkaan kiinnosta mikään Ikean 15 euroa maksava pilipalituoli vaikka oliskin kuinka kätevä.

Mutta joo, näitä pohdintoja tänään. Vaikka tarpeen ollessa läsnä olevaan hetkeen on yli puoli vuotta aikaa, on kai se hyvä jo tietää etukäteen tarpeellisia asioita, ettei sillon kallisarvonen aika mee hukkaan näitä miettiessä. Joten näihin kuviin, näihin tunnelmiin..
 Pus.2 kommenttia:

 1. Heippa! Onni-syöttötuolin hinta on 239€, en tiedä mistä noin korkean hinnan olet löytänyt. Tässä vielä linkki nettikauppaan: http://hannes.palvelee.fi/tuotteet.html?id=14/24

  Tuolia ovat käyttäneet noin puolivuotiaat lapset, kun tyyny on ollut selän takana tukemassa. Samoin ystäviemme 3-vuotiaat mahtuvat ongelmitta tuolissa istumaan.

  Mieheni on töissä kyseisessä yrityksessä ja pyysi korjaamaan väärinkäsityksesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai huh, pikkusen tippuu hintaa siis ja sekin varmasti olis ollu ihan selvitettävissä kun olis vaan etsinyt. Selasin noita eri keskusteluja missä ihmiset antoi mielipiteitään tuoleista ja sieltä tuon hinnan bongasin. Kiva kun korjasit! Ja kiva kuulla tuolista positiivista. :)

   Poista