keskiviikko 26. helmikuuta 2014

1. haastepäivä

Tää alko todella huonosti, meinasin koko ajan unohtaa otella kuvia, eikä oikeen mitään niin ihmeellistä ole tapahtunu, että olis edes tehny mieli ottaa niitä kuvia. Pahoittelen myös, että nyt nämä seuraavat päivät tulee kyllä suurimmaks osaks olemaan kännykällä otettuja, kun ei tuota järkkäriä jaksa mukanansa koko ajan kantaa.

Aamu mulla kuitenkin alko jo aamuyöstä puol kahden aikaan, kun sain masentuneen soiton heittäisinkö kaverin toisen ihmisen luo ja mitä mä siinä muuta kun heittämään. Onneks en oo töissä, eikä aamulla ollu mitään pakottavaa menoa. Mitä nyt ajoin jonkun pieneläimen päältä ja voin kertoa, en kilju ikinä, mutta nyt tuli niin korkeelta, että pahaa teki. Itkuhan siinä meinas päästä, mutta ei noilla nopeuksilla paljon ketään väistellä.. raukkaparka! Ensmäinen kerta kai se pitää kaikessa olla.Ja tässä teille hehkeetä naama-tukka-kuvaa, joka tulee jotain tän tasosta olemaan nää päivät, kun ei oo oikeen mitään menoja. Puhtia ei tunnu löytyvän oikeen mihinkään, varsinkaan tän pärstän kohentamiseen jollei oo pakko.Päivä meni koneellisisa pestessä, kun oon yrittäny kaikki pojan hommat pestä valmiiksi, ettei semmosista tartte myöhemmin enää stressata. Koira sen sijaan nauttii viilleellä parvekkeella loikoilusta ja onhan sillä tommonen oma narttujen tiirailu ikkunakin.

Ruoka meillä oli tänään hyvin terveellisiä lohkoperunoita ja pihviä. Hyvää se ainaki oli jollei muuta!


Ilta on menny sohvalla telkkaria katellen ja suklaata nauttien.Ja ihana päänsärkyki on jatkunu taas eilisestä illasta asti eikä näköjään oo tykänny helpottaa Paratabseista tai kylmäpusseista huolimatta, joten mun panostukseni tähän kaikkeen tänään on todella heikkoa tasoa. Pahoittelen.
Huomenna uus päivä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti