tiistai 25. maaliskuuta 2014

Lahjoja

Ollaan pojan syntymän jälkeen saatu aivan ihania lahjoja!

Yks paketti yllätti kuitenkin eniten, kun saapus tuolta Norjasta ihanalta herkkuserkulta.

Aivan ihanat! Oli veikeän näkönen lelu, kaulahuivi ja kahdet aivan ylisöpöt converset, mustat ja harmaat! ♥ IIISO KIITOS!

Näitä saatiin jopa kaksin kappalein. Onneks kävi tuuri, että oli eri kokoja! Onhan tuo aivan ylikomea.Oon ite haaveillu tekeväni kutakuinkin jonkintommosen muotoon ommellun tyynyn ja nythän semmonen siis on! Söpö kun mikä ja toimii kivasti pojan tukena nukkuessa.


Alunperin mullahan oli visio (tästä) laittaa hoitoalusta pojan huoneeseen, mutta se homma jäi pahasti kesken, kun olis pitäny se hoitotaso tilata Ikeasta erikseen ja kun olin sitä tilaamassa, sitä ei enää saanu ollenkaan koko puljusta! Lisäks lipaston korkeus oli vähän liian korkea mulle ja sen jalat ois pitäny lyhentää, mitä ei kuitenkaan koskaan ehditty tekemään, joten löysi hoitoalusta paikkansa vessasta, missä se on kätevästi lavuaarin vieressä. Varsinkin nyt kun pojalla antibiootit päällä, niin tuppaa vattakin vaivaamaan sen verta, että pistää vähän vatsaa löysälle.

Tänään on poikakin täyttäny tasan viikon verran! Aika menny nopeeta ja kotona olosta oon nauttinu. Poika on ihanan rauhallinen ja nukkuukin niin hyvin, että kerran yössä herätään syömään. Se ihanuus. ♥

5 kommenttia:

 1. Kivoja lahjoja vauva saanut :) Ja noita Cirafin tyynyjä tarkotin, kun oli noista tyynyistä puhe :) Siinä mun ostamassa vaan haaleni värit pesun jälkeen tosi rumiksi, et en tie pesinkö sen vaan väärin :(

  Ja hoitotaso vesipisteen vieressä olis just unelma, harmi kun itellä ei oo mahdollista laittaa niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vitsi niin on! Ai tota just tarkotit. :) Mä nyt itse en tota tyynyä pessy, kun ei kuitenkaan semmosessa ihokosketuksessa oo poikaan, vaikka kaiken muun oonki pessy. Ja nyt en ainakaan uskalla. :D

   Joo, toi hoitotaso tuolla vessassa on kyllä helpottanu ihan hirveesti. Ja olin ihan varma aluks, että se alusta on niin pitkä ettei se mahdu siihen, mutta yllättävän hyvin se siihen mahtuskin, vähän tulee vaan yli.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poistin tuon edellisen, koska sinulle on haaste blogissani, joka löytyy nykyisin mallukoo.blogspot.fi! :) Niin ja uusi lukija ilmoittautuu! :)

   Poista