torstai 6. maaliskuuta 2014

9. haastepäivä

AAMU

Aamu alko melkeen v*tutuksella kun tulin keittiöön. Miten voi olla, että vaikka sen just eilen tyhjensin ja putsasin, aamun näky oli tämä?


Ei, mä en tajua mitä sottapyttyjä täällä huushollissa asuu! ..ihme sakkia!

Aamulenkki myöskin normisti, joskin tänään kanniskeltiin ylpeesti keppiä mukana ja tietty kauhee kiire kotiin! Niinkun se saiskin noita sisälle ottaa. Joskus ollaan semmosiakin virheitä tehty, mutta sen kyllä sitten näkee ja tuntee.. en suo-sit-te-le.NAAMA JA HIUKSET


Tänään mentiin myös el naturel. Peilien pyyhkiminen vois olla paikallaan. Toi vessan lavuaari ja hana on siitä huonoja, kun roiskii sitä vetta joka puolelle. Semmonen posliinilavuaari olis kyllä paras, toi ruiskii kaiken tohon tasolle ja oo sitä sitten koko aika pyyhkimässä. Niinpä, siks se näyttää just tolta.

RUOKA


Eilen lupasin tehdä jotain muuta kun lohkoperunoita, niin teinpä sitten perunoita. Tiedän vaan, että Janne on niihin lopen kyllästyny ja oonki saanu semmosia hennonhienoja ilmasuja, että joskus vois olla myös riisiä tai spagettia. Sithän se saa päättää, kun alkaa meille ruokaa loihtimaan. Että niin. 
No ehkä mä yllätän sen joku päivä..

PÄIVÄTänään ensimmäisiä kertoja äippälomalla avasin päivällä telkkarin, mistä ei yllätysyllätys taaskaan tullu yhtään mitään. Ja no niin, söin jäätelöä. Hyi mua. Sai Rufuskin siitä osansa, tietenkin. Pikku rakas.

Ainiin, aamuun palaten, tai oikeestaan eiliseen iltaan. Just kun pääsin valittelemaan mun rahatilannetta, tuli tori.fi:ssä vastaan semmonen keinutuoli minkä haluaisin. Keinutuolihaave on ollu muutaman vuoden päässä, muttei semmonen oo oikeen meijän asuntoihin ollu sopiva. Nyt semmosta oon haaveillu pojan huoneeseen imettämistä ja muuten vaan hyssyttelyä varten. Tai edes jonkinlaista nojatuolia. Janne noita sivuja eilen selaili ja tuo tuli vastaan. Alkuperänen hintapyyntö oli 120e, mutta oli laskettu 100e. Kuitenkin oli ollu jo vähän yli kuukauden myynnissä, niin päätin tarjotan tuolista 70e ja myyjä hyväksys sen. Tänään haettiin uusi tulokas kotiin ja minä hyvin hyvin tyytyväinen tyttönen!

ILTA


 
Tuoli on vissiin ennen ollu punakankainen, mutta on verhoiltu uudelleen vaaleella kankaalla. Sen myötä siihen ei oo isketty takasin noita käsinojia, mitkä kyllä mukana tuli ja pitäis kangaskin siinä tapauksessa rikkoa, että ne sais paikallensa. En kyllä ensikokeilemalta huomannu niitä mitenkään tarvitsevani, joten ne jää odottelemaan myöhempään josko niille olis käyttöä. 
Ihan sairaan mukava istua, keinus just sopivasti (kriteerinä oli etten halua mitään takaraivo-osuu-lattiaan-tuolia) ja on tonne huoneeseen just passelin pieni. Ihan loistava ostos, tykkään. Yks ainoa miinus minkä mä löysin on se, ettei toi tue niskaa ollenkaan jos miettii joitain öitä kun itse vois myös laskea pääs tuoliin ja rentoutua, niin se ei onnistu. Mutta oon tuoliin muuten niin tyytyväinen, että tommonen pikkuseikka ei haittaa mitään.

Tähän loppuun aivan loistava teksti muumeista ja äitiydestä TÄSTÄ! Noiden kommenttien perusteella, mitä sai naureskella, ei teksti ihan kaikille auennu, mutta uskon vakaasti teidän sen tajuavan. :) Nauttikaa. Oppikaa.

Nyt Siskonpedin pariin hetken kuluttua ja nauttimaan huomisesta perjantaista ja tulevasta viikonlopusta! Ihanata.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti