keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

7. haastepäivä

AAMU

 

Aamupalan jälkeen alkoi taas operaatio Väsytä koira! Joten mailalla ja pallolla mentiin niin kuin eilenkin. En kyllä tiedä kumpi oli väsyneempi; koira vai Emmi! Musta kun ei paljon ollut apua puiden kannossa, eikä veden nostamisessa kaivosta. Myöskin pallottelu oli kiva kun oli jonkun muun vastuussa kerranki. Ei tarvinnu ähistä ja puhista palloa maasta nostettaessa. Joten mulle toi reissu teki vaan hyvää.

Ainoa oikeestaan mikä tossa reissussa huoletti, oli yölliset vessaan ramppaamiset. Meinaan meijän huussi on kivasti toisella puolella pihaa, ja kun edellisenä yönä kotona nousin sinne 5 kertaa. Monet kerrat olin kyllä nousemassa, mutta sinnittelin aamuyöhön asti, jollon riitti vaan se kertareissu. Ei mitään ihan mukavaa enää tässä vaiheessa tommonen. Ja olis vielä kesä niin ei mitään, mutta tuo alusvaatteissa juoksentelu yöllä ulkona ei houkuttele.

HIUKSET


Ja oi vitsi kun pääsee kotiutumaan, pääsee suihkuun ja saa savuset kamalat vaatteet vaihdettua puhtaisiin. Tukka tänään sökeröllä, kun lähdettiin moikkaamaan taas pikku karvapentua meidän sällin kanssa.

PÄIVÄKiva nähä miten noi tuli toimeen ja kuin uskaliaasti pikkunen koko ajan haasto leikkiin Rufusta. Ite olin vaan todella huonolla vaatelinjalla, kun tosiaan syystakkeja joudun käyttämään, kuten aiemmin varmasti huomasitte missä kunnossa mun talvitakki on. Paikkailen sitä sitten muutamien viikkojen jälkeen. Nyt se ei varmaan enää menis edes kiinni jos ne repeämät korjattais. Hohhoh.

ILTA


Ja jee, vihdoin pääsin kattomaan maanantaisia Satuhäitä, vaikkakin tääkin jakso oli niin normaali, ettei semmosta viihdettä tästä irti pystynyt repimään.

PÄIVÄN KUVANo ompas siinä rakeinen kuva. Ei meidän peili meinaan ihan noin sottunen ole. En oikeen tiedä onko maha niin laskeutunu, että se johonkin näkyis, mutta vissiin kuitenkin oikeeseen suuntaan ollaan menossa. Tai no eikai tonne sisälle nyt kukaan oo koskaan jääny, mutta tulis jo!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti