sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

12. haastepäivä

Ja tosiaan samalla mun viiminen haastepäivä.

Tää aamu alko sillä kun ruinasin taas, että lähdetään johonkin kivalle lenkille ja Raision sivuilta kattelinkin eri reittejä mitä voitais lähteä menemään. Mä sitten ehkä vähän otin liian ison haasteen, kun ehdotin että lähetään toi Kullaanvuoren reitti mikä pyörii täällä Raision ja Ruskon alueella. Matkaa tuli yhteensä 13 km verran. Ja ajattelen kyllä seuraavaks kaks kertaa ennen kun pistän alulle tommosen idean. Janne kyllä alunperinki oli sitä mieltä että onkohan ihan järkevää ja että jos musta tuntuu siltä, että siihen pystyn niin voidaan mennä. Koko ajan menin sillä mielellä, että soitan sitten jonkun meidät hakemaan jos siltä tuntuu. Loppuun asti mentiin, vaikka viimiset 6 km alko ollakin vähän tuskaa.

AAMU JA PÄIVÄSuosittelen ehdottomasti joskus kiertämään reitin, en ehkä ihan rv 39, mutta joskus muuten. Sitä mä mietin lähtiessä, että olis kunnolla noita reittimerkkejä, kun joskus kun mentiin tuolla Pöytyällä(?) Kuhankuonon reittiä, niin meiltä loppus yhtäkkiä reittimerkit ja lähdettiin sooloilemaan omaa reittiämme. Tuolla niitä oli tosi hyvin.

RUOKA


Tekis mieli ihan melkeen valehdella päivän ruoasta, mutta juu tällä mentiin vaikka oli jääkapissa edelleenkin sitä spagettia! Yh. Ruoan jälkeen maitto muutaman tunnin unet ja hitto että teki terää, voin kertoa!

ILTA (NAAMA JA HIUKSET)


Haha, mä vähän painttailin itelleni housuja jalkaan, kun en viittiny liian eroottiseks lähtee tätä hommaa vetämään jos olisin alushoususillani tossa seissy. Että jepjep, repeilyt jatkuu ja varsinkin noi navan alapuoliset kutittaa välillä aivan hem-me-tin paljon! Rasvaa rasvaa, mutta silti vaan.

Nyt meen kattomaan tota Tähdet Tähdet - ohjelmaa mitä sitä nyt vielä tulee, kun istun vaan täällä koneella. Seuraavaks tuleekin erilaisia juttuja, eikä tarvii ihan näin tiiviisti meijän tylsää arkea lukea! Toivottavasti suoriuduin kuitenkin ihan ok tästä haasteesta, vaikken nyt ihan joka ikistä kuvaa mitä piti päivästä tulla saanu tänne.

Oli kuitenki kivaa toteuttaa tätä!

4 kommenttia:

 1. Eipä sulla paljon kyllä nahka oo revennyt, että älä huoli :) Mulla tuli Danista enempi, tästä ei nyt ole tullutkaan yhtään uusia (vielä ehtii kyllä) ja noi haalenee tosi nopeasti kyllä synntyksen jälkeen. :) Ja kun se iho ei ole enää niin pinkeenä, niin ei ne mun mielestä edes näkyneet enää niin selvästikkään. Jos se yhtään lohduttaa, jos ne nimittäin vielä harmittaa?

  Oaa, nyt tekee mieli hesepullaa -____________________________________-
  Otan pähkinän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluks kyllä harmitti tosi paljon kun olin niin paljon panostanu siihen rasvailuun, mutta sit kun tajus että ei tässä mitään sille voi tehdä niin minkäs sille sitten voi.. Ei ne nättejä ole, mutta uskon kans että haalenee.
   Mä en kyllä usko että sulle enää tulee jollei ole tullu, nauti siitä. :)

   Elää. Ota mielummin se pähkinä! :) Se on hyvä että joku osaa pysyä ruodussa ruoan suhteen, kun me ei todellakaan osata! :/

   Poista
  2. No en nyt niin tiedä, kuin ruodussa tässä muka on oltu :D

   Ja sitten vaikka kuulostaa kuin kliseiseltä tahansa, niin kun vielä ajattelee että pienen ihmeen takia sitä nahkaa on venytetty, niin kyllä niiden kanssa elää :)

   Poista
  3. No jos on meistä ruodummassa niin siihen ei paljoa vaadita. :D

   Tuo on nii totta, kaikki nää vaivat ja venymiset. :p

   Poista