sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Due date, no baby

Uhhuh. Kerronpa vaan, että ei oo kyllä ikinä ollut yhtä vastenmielinen ja inhottava shoppailupäivä mitä eilen oli. Kävellessä tuntuu, että tyypin pää alkaa olla jossain sopimattomassa paikassa, jalat särkee ja kivuttomia supistuksia tuli varmaan 5-10 minuutin välein. Se oli semmosta "oota, oota vähän, oota taas" -reissu. Kierrettiin Kodin1, Ikea ja ruokakauppa ja se tuntu ihan todella pitkältä ajalta, ihan liian pitkältä. Keskellä Ikeaa meinaa tulla itku, kun et pääsekkään ulos kun siltä tuntuu. Sen kaupan pituus on ihan perseestä! Meet hakemaan yhtä juttua, mietit koko reissun mistä pääset oikasemaan ilman että ohitat kyseisen tuotteen. Onneks se on nyt kuitenkin ohi.
Vauvanhuone viittävailla valmis!

Mä olin jotenkin ehkä hyvällä tavalla järkyttynyt, kun mä näin huoneen lopputuloksen. Sehän on ihan sairaan musta ja tumma! Ainakin verrattuna mun alkuperäseen beige/harmaa -suunnitelmaan. Matosta oltiin yhtä mieltä, se oli se Annon Usva -matto, mutta kuitenki alkuperästä ajatusta paljon tummempi.
Keinutuolista tuli paljon paljon parempi, kun maalasin sen käsinojat ja jalat mustalla puolhimmeellä maalilla, kun oli ne aika kulahtaneet ruskeat aiemmin.
Lisäks oli tarkotus ostaa ne harmaat verhot, mutta ennen kauppaan menoa Janne alko puhua mustista verhoista, koska ne olis just hyvät. No yllätysyllätys, Ikeassa ei ollu yhtäkään paria näitä harmaita, mutta mustia vinopino. Joten siis mustat.
Kehyksetkin löyty Ikeasta ja oli tarkotus ostaa mahdollisimman halvat ja ohuimmat mitä löysin ja noi oli aivan passelit! Oon kyllä sitä mieltä, että tota kollaasia vois vielä vaikka hieman suurentaa jossain kohti kun jaksaa taas vaivautua.
Löpinät sikseen, tällasta ollaan täällä aikaan saatu! (Ainiin, pahoittelut taulukollaasin kamalasta paint-muokkauksesta, kun pojan nimi on taulussa esillä)
Lisäks tänään Suomalaisessa kirjakaupassa käydessä muistu mieleen, että munhan on pitäny vauvakirja ostaa, mitä oon aiemmin käyny jo vähän tsiigailemassa. Joten nyt sitten tarttu sekin mukaan.

Tervetuloa maailmaan, täällä on kaikki tehty sua varten! Tule jo!!
Sinua täällä kaivaten, äiti & isi! ♥
2 kommenttia: