torstai 13. maaliskuuta 2014

Vauvanhuone suunnitelmaa

Eli nyt tosiaan alkaa olla aika laittaa tuo pojan huone kuntoon loppuun asti. Sieltä oikeestaan puuttuu matto, verhot ja se lipaston päälle tuleva hoitotaso + seinille jotain. Ainoa vaan, että sitä hoitotasoa ei löydy ollenkaan Raision Ikeasta, vaan se pitäis sieltä erikseen tilata.

Verhot olen päättäny ostaa Ikeasta ja kahden vaiheilta päätin kuitenkin päätyä noihin harmaisiin. Noi ruskeet oli jotenki liian punertavat.


Mattoa alettiin eilen yhdessä tuumin miettimään ja onneks ruvettiin, meinaan monet semmoset joita olin tosissani miettiny, tyrmäs Janne ne samantein. Yhdeks suureks suosikiks molemmille löyty Kodin1:stä Annolta. Muutenkin noi Annon tuotteet on ihania eikä onneks mitään kovin hintavia. Olihan tuolla vaikka mitämitä ihanaa Vallila-kamaa, mutta ehkä mä jätän ne suosiolla jopa katsomatta tällä kertaa.


Tota ei vaan taida olla tuolta ainakaan saatavilla tällä hetkellä, mutta täytyy käydä kattomassa itse paikan päällä ja odotella sitten vaan, ei muu auta.
Meidän pitäis muutama muukin uus matto hankkia mm. keittiöön, olkkariin, meijän makkariin ja pojan huoneeseen, mutta ne saakoon nyt sitten odottaa hetkisen. Koska puhutaan kuitenki kolmesta suht isosta ja yhdestä pienemmästä matosta, alkaa hintaa tulla jo aivan liikaa kaikelle kerralla.Tuohon nurkkaukseen oon ajatellut naulakkoa, joka odottaa vaan kaapissa seinään kiinnittämistä.Tuohon pinniksen viereen oon meinannu alkaa väsäämään mustavalkosta tekstitaulukollaasia, tyyliin jotain tällasta / tällasta. Mutta mutta, katsotaan miten hyvin mä tässä projektissa onnistun, vai sorrunko hermojen loputtua ostamaan ne ihan valmiina. Päätän nyt kuitenkin rojektini aloittaa ihan sillä, että käyn ensin ostamassa ne kehykset valmiiksi ja katsotaan sitten paremmin.

Suunnitelmia siis on, mutta kiva nähdä itekkin miltä kaikki näyttää sitten kun on valmista! Jännittävää siis.

Ja jännittävää on sekin, että sunnuntaina on laskettu aika! ♥
4 kommenttia:

 1. Meillä on aika samankaltainen maku, noin btw :) Oon kanssa kattonu noita ANNO-mattoja, ja en oo vielä päättäny käynkö hakemassa tohon pojan huoneeseen sen lankun vai sirun. Ja sitten siihen pilvitaulun viereen oisin ehkä tahtonut hakea ikeasa sen aakkostaulun, mutta ei se olekkaan siellä enää myynnissä :( Tosin sellasen nyt tekee itekkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kato helppoo pitää hienosta. ;) Molemmat on hienoja! Lankku ehkä käytännöllisempi myöhemmin ehkä jossain muuallakin. Toi Tauko on kanssa ihana ja toi Villadhurrie Korsi on toinen suosikki!

   Juu äkkii noita väsäilee kun muutamassa tunnissa tehny jo monta. Oon vaa nii käsi noitten kuvien kokohommien kanssa, et voi olla et menee kaik uusiks, ko ei oo kotona tulostinta nii pitää liikkeeseen lähtee tyyppaa oonko ees jotai tehny oikein. :D

   Eikä sun pitäis olla täällä mitään kommentoimassa, vaan synnyttymässä! Huomennako käynnistetään jollei muuten?

   Poista
  2. Se lankku onkin tällä hetkellä ykkösvaihtoehtona, sen varmaan jossain kohtaa haenkin.

   No kuule ku tää ei taida syntyä ikinä. Ei ne välttämättä käynnistä vielä huomenna, mä luulen että ne vaan kattoo että kuin iso vauva on ja tekee tutkimuksen ja pistää mut takas kotiin ja saan käynnistykseen ajan vasta ens viikolle -__-

   Poista
  3. No luojan kiitos niistä ei kukaan oo sisälle vielä jääny. :D Oispas outoa, kannattaa varmaan kuitenki varautua sinne jäämiseen, koska kyl se nyt hitto alkaa sit olla sen kokonenki jo että kauhuks voi pistää. :D Hui hemmetti. Toivon vaan nii kovi et tää lähtis täält tulee itestään, eikä tarttis tonne asti venailla! Anteeks vaan. :)

   Poista