lauantai 8. maaliskuuta 2014

11. haastepäivä

AAMU

Ihan näin aluksi, ihanaa naisten päivää rakkaille naisille! ♥
 
Ei, mun aamu ei alkanu kannetulla aamupalalla sänkyyn, ihanilla sanoilla, kukkasilla, enkä edes kahvin keittoa saanut. Itse keitin kahvit, tein aamupalat ja sain puol tuntia repiä tota miestä sängystä ylös lenkille. Lähdettiin kiertämään Haunisten allasta. Ja vit-si mikä päivä tänään on ollu sään puolesta! Alkulenkki meni hyvin eikä mitään ongelmia, loppupäässä alko kamalat paineen tunteet ja supistukset, mut oltiin onneks jo lähellä autoa siinä kohtaa.
Lenkin jälkeen painuttiin kotiin suihkuun ja alettiin tekemään lähtöä mun mamman syntymäpäiville. Syömiskeltiin sielä wokkia ja kaikki jälkkäreitä, enkä tietystikkään tajunnu kuvaa ottaa joten sitä nyt ei taas ole.

NAAMA JA HIUKSET
PÄIVÄ

Meni Jannen vanhempien luona, kun piti tuota Janen "uutta" työautoa putsattua, kun ostovaiheessa jo niin törkysessä kunnossa et oksat pois. Tupakkaa on poltettu autossa enemmän kun laki sallii. Ostin parhaimman tuoksusta pesuainetta minkä tiedän (Kiillon lime yleispuhdistus-suihke, koska sitä vanhaa vihreetä Vimilitkua ei enää saa mistään!) ja kävin sen kanssa läpi kaikki pinnat. Tuntus ettei se yhtään sen puhtaammalta näyttäny, mutta ainakin sitten tuoksus vähän paremmalta! Kuvaa siitä törkykasasta en tarkoituksellakaan ottanu, mutta koira hoisi taas lisä-äksöniä siihenkin hommaan.


ILTA


Kotiinpäin ajosta tuli nyt illan kuva, muuten tää ilta meni viimeistä Putousta kattoessa ja iltapalaa syödessä. Nothing interesting siis.
Huomenna tulee olemaan mun viiminen haastepäivä ja tuntuu jotenkin kauheen tyhjältä, vaikka aluks miettisin tän haasteen aivan mahdottoman hirveeks. Ottelen varmaan ens viikollakin joka kohdasta eri kuvia jo ihan tottumuksesta. Toivon kovin, että kohta tulis lähtö TYKSiin eikä olis aikaa tommosia miettiä. Voi vaan olla, että menee vielä kolme viikkoa siihenkin hommaan..

Toivotaan huomiseks samanlaista ilmaa kun mistä ollaan tänään saatu nauttia! Nyt sohvalle kattomaan Smurffeja noitten herrojen kanssa. ♥ 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti