perjantai 7. maaliskuuta 2014

10. haastepäivä

AAMU

Mä heräilen öisin monen monta kertaa ja nyt on alkanu se vaihe, ettei enää uni tulekkaan. Yllätysyllätys. Yöllä meni parikolme tuntia siihen, että yritin nukkumattia tavotella. Onneks on kännykässä muutama peli jotka hyvin auttaa tohon ongelmaan. Wordamenttia (eli vähän kun Sanajahti, mutta parempi, kun tunnistaa eri sijamuotoja sanoista) tulee iltasin yleensä pelattua ja sillä saa silmäluomet painamaan aika nopeestikkin. Ainoo sen ongelma on se, että jäät alitajunnassa miettimään kaikkia sanoja, niiden muotoja ja sitä, mitä eri sanoja eri kirjaimista saat. Viime yönäkin huomasin tekeväni tätä joka kerta kun vaan vähänki ajatus pelas.
Jotenka tän takia mun aamu alko tänään hyvin myöhään. Heräsin siinä puol 11 aikaa ja kauheella morkkiksella ylös, ulos ja lenkille.


Ihailee varmaan omaa komeuttaan.
Tommosen mörököllin vierestä mä aamusin aina herään. Isi kun nousee töihin, kuuluu pitkät kroooooh, sit pikku venytykset, täptäptäptäptäp ja tunnen ko joku lösähtää siihen viereen, pää tyynyyn ja kontit kohti kattoa.


"Mennäänkö, mennäänkö??"
PÄIVÄ

Meni siivoskellen, ollaan saatu vihdoin pojat tavarat pestyä ja järjestettyä. Myös mun pari kuukautta tilaamani pussilakanat suvaitsi saapua vihdoin ja sain nekin paikoilleen.


Myöskin päivällä kävi Taru kahvittelemassa ja pitkästä aikaa päästiin näkemään ja juoruilemaan. Oli ihan kiva ettei tarvinnu itte tällä pärställä lähteä tonne ihmisten ilmoille. Tietty oisin voinu vähän toisen vuoks putrua laittaa, mutta enpähän sitten laittanu. Joten siks ei tänäänkään ole naamakuvaa kuin tuon aamunkuvan verran. Tukkakin harottanu sotkunutturalla koko päivän. Ei siis mitään nähtävää.

RUOKA


Spagettisutulla mentiin tänään, mennään varmasti huomennakin. Ainoo mikä jäi puuttumaan oli punajuurisalaatti mitä ton kanssa kaipasin hyvinkin kovasti. Damn.

TÄRKEINTÄ


PÄIVÄN VIDEO
ILTA

Tää on sen verta fuskua, että kuva on eiliselta yöltä, mutta kun tätä tapahtuu joka päivä, voin sen myös tähän päivään laittaa. Mulla on täällä sen verta kaks herrasmiestä, että ne valtaa koko sängyn ja tälle raskaana olevalle pullukalle ei kyllä jää yhtään tilaa nukkua. Niinkuin se ihan yksin nukkuminenkaan ei olis tarpeeks hankalaa, auttaa noiden kahden levittäytyminen sänkyyn ihan hirmusesti mun oloa. Eilen sit ko tokasin, että mites mun pitäis tohon mahtua, niin sain vastaukseks, että no laita vaa jalkaa koiran päälle nii mahut. Juu kiitos, kun mun koko peitto ja imetystyyny oli ton koiran alla ja patjasta ehkä parikyt senttiä mun käytössä. Oikeen pitää musta huolta noi kaks. PAH!


Tän illan mä oon fiksu ja varaan oman paikkani ajoissa ja levittäydyn sänkyyn katsomaan Emma-gaalaa, joten kohta alkava Tuubi menee tallennukseen ja tulee katsottua se varmaan sitten viikonlopun aikana. Toivottavasti odotukset ei oo Tuubin suhteen liian korkeella ja se olis oikeesti hyvää perjantai-illan viihdettä tästä lähin!

5 kommenttia:

 1. Teillä on varattu vauvalle joku miljoona vaippaa :DD Ootko ihan varma ettei ne nyt vaan lopu kesken :DD Oli kyllä kiva sillon Danielin vaatteet järjestellä kaappiin kanssa, jossa oli henkarikin, kun nyt tälle olen varannut meidän makkarin lipastosta pari laatikkoa ja tuntuu että vaatelaatikko on ihan piukassa ja sieltä ei mitään löydy, mutta katotaan nyt kun miten se toimii sitten käytännössä. Toi tein vaabun vaatekaappi näyttää tosi selkeältä kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös niitä vaippoja sitten menekkin miljoona? :D Ainoo vaan ettei ykskään ole niistä meidän ostama. Sain showereilla vaippakakun, josta suurin osa noista on. Lisäks vanhat asukkaat oli jättäny meille valmiiks niille jääneitä pieniä vaippoja ja mulle laatikollisen liivinsuojia. Haaste onki sitte itse lähteä sinne vaippaosastolle arpomaan oikeenlaisia vaippoja! :D

   Tilaa vauvan vaatteille ainakin pitäis olla tossa vaatekaapissa ja lipastossa. Kyllä se aika mahdilta tuntuu niitä sinne järjestellä, ja varsinki kun kohta tietää niitä vaatettavan tyypin päälle eikä vaan pelkästään hypistelyyn oo ne tarkotettu. TULIS JO! LÄHTISIT JO! :D

   Poista
  2. Haha menee niitä kyllä :D Mun äiti osti sillon Danielille niitä minivaippoja joku miljoona pakettia ja ei ehditty edes puolia niistä käyttämään, kun ne jäi niin nopeasti pieneksi. Mutta eipä tarvinnu tällekkään ostaa vaippoja kun oli valmiina kaapissa :P

   Poista
  3. Tossa on nyt kahtaa eri kokoa ja kahtaa eri lajiketta niin sanotusti Liberoja ja muumeja, että voi sitte ite kokeilla mikä toimis meillä parhaiten. Se on vaan ihan kamalaa kuin paljon oikeesti sitä valikoimaa sielä on. Tämmösen tietämättömän pää on aivan vaippahyllyn valikoimasta sekasin! :o

   Poista
  4. Joo kokeilemalla se oman vauvan pyllylle sopiva vaippa löytyy :)

   Poista