torstai 10. huhtikuuta 2014

Uutta kotiin

Tilasin H&M:ltä muutaman pikkujutun kotiin. Oon kaivannu ja kaipaan edelleenkin tuonne vessaan jotain kivaa ja nättiä. Nyt kuitenkin löysin muutaman tuikkukynttilän, mikä löysi paikkansa vessan hyllyltä.
Myöskin etin vaipoille tuohon tason päälle jonkinlaista koria tai muuta, mihin sais nätisti vaippoja esille ja käden ulottuville. Toi puulaatikko ei nyt välttämättä ole se paras ja kivoin vaihtoehto, mutta kun sen tilasin, niin hitto siinä ne nyt sitten on!
Mä kyllä luulen, että toi löytää tässä jossain vaiheessa paikkansa keittiöstä, mihin istutan vaikka jotain kukkia kesäksi. Se nyt siihen asti palvelkoot tehtäväänsä tuossa.

Pikku-ukkokin sai oman pikku lemmikin! En vaan voinu olla tilaamatta tota söpöyttä.
Tänään myöskin mun kummitäti kävi moikkaamassa ja toi pojalle ihanan asukokonaisuuden koossa 68, enkä pysty uskomaan, että mun pikkubebestä tulee noinkin iso! ♥ Kiitos vielä!

Sitten meidän matto-ongelmaan. Ollaan nyt jouduttu uusimaan koko kämpän matot, kun vanhat on ollu nii vanhoja, kulahtaneita ja hirveitä. Joten tilasin Hobbyhallista olohuoneeseen suht samanlaisen kun tuossa nytkin on, mutta tollasella "irtovaisella ja heiluvalla karvalla", niinkun Jane aina naureskelee tota mun selitystä. Selittäs ite paremmin sitten piru vie.


Linkki

Lisäks keittiöön ollaan etsitty mattoa jonkun aikaa ja nyt semmonen sitten löyty ja on vielä Jannen valitsema, että ei voi sanoa ettei se saa valita mitään!


Linkki

Myöskin makkari sai uutta mattoa, mutta tilauksen jälkeen tajusin sen olevan aaaivan liian pieni. En jotenkaan ajatellut asiaa loppuun asti, mutta sekin nyt sitten vaan saa luvan mennä sinne kun sen tilasinkin. Tai sitten laitan sen vaatehuoneeseen. Sen hinta ei onneks päätä huimannu, niin ei niin hirveesti harmita.


Linkki

Janne vihaa räsymattoja noiden päätynarujen takia, joten ne saa vissiinkin sitten lähteä. Ihanan näkönen, tykkään, mutta aivan liian lyhyt.

Nyt ootellaan mattoja saapuvaksi ja voisin harkita sen uuden asuntopostauksen tekoa, kun alkaa täälläkin ehkä näyttää siltä että kehtaa esitellä. Toivon vaan että matot olis nappivalinta, eikä tarvis alkaa palauttelemaan.
Nyt vua ootellaha!


2 kommenttia: