tiistai 15. huhtikuuta 2014

Ristiäiskutsuja

Eilen sain vihdoin käytyä siellä kirkkoherranvirastossa ja ristiäiset sovin sitten 25.5. Myös 11.5. olis kanssa ollut yks vaihtoehto, mutta sillon ei ollu tarjolla muita kun naispappeja. Eikä mulla mitään niitä vastaan ole, mutta kyllä mä itselleni miespapin haluan. Jos vaan mahdollista.

Lähdin siis eilen hakemaan korttiaineksia ja tein ne valmiiksi, tänään sain jopa postitettua ne. Päätettiin myös nyt sitten pitää ne kotona. Aluks meinaan olin sitä mieltä, että ehdottomasti kirkossa ja kahvitus meillä, mutta olkoon nyt sitten helpomman kautta kaikki samassa paikassa.
Kakunkin laitoin nyt tilaukseen, kun vaikka yritän välillä leikkiä jauhopeukaloa, niin en todellakaan ole semmonen. On kivempi saada hieno kakku, kun että ite lähtisin sörssimään jonkinmoista kamaluutta.


 
On ollu jotenkin kummallinen olo viime aikoina. Tai ehkä ennemminki tuntuu siltä, että mä meen vaan jollain ihme moodilla. Tuntuu etten pysty keskittymään mihinkään, kaikki jää kesken ja jutut menee ihan ohi. Koko aika vaan poika mielessä ja voin kuulla vauvan kitinää ihan ihme paikoissa. Meen vaikka kauppaan, niin puoletkaan niistä jutuista ei tuu edes mieleen kun ajatukset vaan harhailee jossain ihan muualla. Muutenkin mietin, että mihin hemmettiin tää kaikki aika oikeen menee?!
Kaipa toi voi olla ihan normaalia tuoreelle äidille (toivottavasti, etten oo ihan sekasin) ja miksei vanhemmallekkin, mutta itelle se tuntuu niin oudolta, kun ei tommosta ennen oo ollu.
No mutta ehkä tuo pääkin alkaa normalisoitumaan, kun pääsee takas liikunnan pariin. Mulla on ollu niiiin hirvee hinku juoksemaan jo koko raskausaikana ja nyt se on noussu isompiin sfääreihin, kun tietää sen olevan kohta käsillä!
Koiranki kanssa ulkona ollessa on pakko otella muutamia juoksuaskelia ihan vaan verestääksen muistoja kuinka helvetisti se aluks sattuukin.
Jälkitarkastus mulla on muutaman viikon päästä ja toivon saavani ilosia uutisia liikunnan aloittamisen suhteen! Mut hyvin mahdollista kuitenkin, että tulee vaan itku, poru ja parku..

Psst.. muutaman päivän päästä me täällä ollaan jo 1 kuukauden ikäinen! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti