lauantai 11. tammikuuta 2014

Hankintoja ja haaveita

Mulla onki taas maailman suurin ongelma. Nimittäin en löydä haluamalleni lipastolle senlaisia ovennuppeja enkä sellaista hoitoalustaa kun haluaisin.. Typerää? Tiedän.

Elikkä asia koskee nyt hoitopöytää, mitä en haluais vauvalle ostaa, koska tunnen sen olevan jonkin verran turha kapistus ainakin sitten kun poju kasvaa sen verta ettei sille ole enää käyttöä. Siks aluks mietin pinniksen päälle tulevaa hoitotasoa, mutta kun meille tulee nyt se Stokken pyöreä/ovaalin muotonen sänky, en tiedä miten noi tasot siihen sopii, ei varmastikkaan kovin hyvin. Joten meinasin hankkia ihan valkosen laatikollisen lipaston, johon päälle sitten tulee joko ostettu tai itsetehty hoitotaso. Lipasto ja taso näillä näkymin löytyis ihan Ikeasta, ainoo että toi taso ei oo ns tarkotettu tuohon lipastoon, joten se ei oo ihan yhtä leveä kuin tuo lipaston päällinen niin jää vähän puolitiehen, muttei se sitten ongelma tuu olemaan, syvyys on kuitenkin oikea.


Tohon lipastoon siis vaan haluaisin sellaiset timantti ovinupit ja oonki sellasiin törmännyt miljoona kertaa, mutta nyt sitten kun olis tarve, ei löydy mistään. Ainakaan netistä. Pieni kutina persuksissa olis, että siellä 110-tien varrella olevassa Kasvihuoneilmiössä olisin niitä ainakin nähnyt, mutten nyt kuitenkaan sinne asti lähden ajamaan vaan pienen kutinan takia. 

Nuppi jonkalaista olen hakenut ja jos joku vaan tietää mistä noita saa tai törmää jossain niin infoa kiitos tännepäin!Löysin nyt kuitenkin kolme eri vaihtoehtoa, joita oon funtsinut, ongelma on vaan se että kun vaihtoehtoja on kolme, on myös kolminkertanen vaikeus päättää!


Toi ensimmäinen on todella kaukana siitä mitä ensin hain, mutta löytyis kivasti ihan Stokkalta. Noi kaks muuta on Amalian olohuoneesta, mikä sijaitsee Kausalassa, onneks verkkokaupat keksitty! Keskimmäinen sit taas on ehkä lähintä mitä aluks mietin, tykkään myös viimesimmästä, mutta tuo kukkanen tossa keskellä pistää kyllä jonkun mussa sanomaan ei, ehkä vähän liian mammalamainen. Googlailtuani lisää löysin muutaman oikeanlaisen, mutta toisen verkkokauppa on lopetettu edellisvuonna ja toinen oli tilannu ne jostain ebaystä. Ehkä mä tyydyn siis kuitenkin ihan noihin lähempänä oleviin vaihtoehtoihin.

Toinen minkä piti olla ongelma ei näköjään enää olekkaan. Oon havitellut tuota NG Baby Big Star -hoitoalustaa mikä on ollu joka paikasta tilapäisesti loppu, mutta nyt oli sitten tullut niitä lisää ja laitoin heti äkkiä tilaukseen!

Tätä ihanuutta odotellessa! Vielä muutamia viikkoja ja pääsen niin hypistelemään ja laittamaan vauvan huonetta! Tärinäjännitys!
2 kommenttia:

  1. Mulla on samanlaisia ongelmia ollut koskien tota hoitopöytää; sitä täydellistä ei ole löytynyt ja olen päättänytkin olla hankkimatta sitä. Loppujen lopuksi se on aika turha, ja tommoinen vaipanvaihtoalusta käy musta mainiosti! Kiva blogi muuten, jäin seuraamaan! :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, tervetuloa! :)

    Se voi hyvin osottautua turhaksi aika nopeastikin, mutta onpahan sitten edes lipasto vauvan vaipoille ja muille tuikitarpeettomille tavaroille. Kohtahan se nähdään. :)

    VastaaPoista