perjantai 31. tammikuuta 2014

Kiirusta

Huh muuttoa! Nyt alkaa kämppä näyttämään ja tuntumaankin jo kodilta. Aikamoisia ollu vaan nää päivät ja sanonkin, että on kyllä viiminen kerta kun suostun tässä vaiheessa raskautta muuttamaan! Jollei sitten selkä ole kipeä, niin iskias vaivaa, on muuten vaan tukala olla, jalat särkee, supistelee tai muuten vaan väsyttää niin saakelisti! Luojan kiitos se on nyt ohi. 
Seuraavaks olis tarkoitus alkaa vauvanhuoneesta tapetteja repimään ja käydä uudet hommaamassa. Saatika saada ne seinille ja käydä ostamassa tarvittavia kalusteita. Eipä pitäis tuo aika ainakaan käydä pitkäks siihen asti. Ja joo, mulle on turha toitottaa rauhottumisesta, kun ei se kuitenkaan onnistu. On mulla vapaapäivä tai ei, niin melkeinpä illalla vasta istun alas ja rauhotun. Toivottavasti ei vaan synnyttämään lähetä ennen aikojaan. 
Näinkin viime yönä unta luultavastikin limatulpan irtoomisesta, huhhuh. Oli se semmonen istukan kokonen mötikkä, ehkä nyt ei tässä elämässä onneks kuitenkaan. 

Taas pienmuotosta asuntopostausta on tulossa kunhan koti saadaan kunnolla valmiiksi ja tavarat löytäis kunnolla oikeet paikkansa. Ensiks kuitenkin yritän saada aikaseks otettua vauvanhuoneesta tän hetken kuvaa, siellä nyt vaan on kaikki vaunut, rattaat ja muut härpäkkeet sikin sokin, mutta se ei nyt saa häiritä. Yritän siis joku ilta päästä istumaan rauhassa alas ja saada jotain tällaista aikaiseks. Tää päivä mene mukavasti vielä muuttaessa, kun viimiset tavarat haetaan pois ja osa viedään kaatopaikalle. Illalla vielä avaintenluovutus ja sit olis se homma pulkassa. Huokastaan helpotuksesta ja toivotaan, että vähän helpottais tää kiirus.

Hirrrveen väsynyt raskaan työn raataja2 kommenttia:

  1. Hyvä tapa tutustua muihin blogeihin haasteen muodossa ;) http://marsunkolo.blogspot.fi/2014/01/haastetta.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui, olipas haastava haaste, kiitos siitä! :) Ryhdyn tähän heti kun ehdin istua alas, voi kyllä mennä myös muutama päivä tässä hommassa. :)

      Poista