maanantai 14. lokakuuta 2013

Uusia tuulia(ko)

Vitsit. Jotenki alkaa tuntumaan, että kaikki palaset loksahtais paikalleen. Saatiin miehen kämppä myytyä, joten seuraavaks sitten alkais oman kämpän metsästys ennen masukin saapumista maailman (lisää kämppäasiaa toisessa blogissa, Vade mecum). Ja samaan syssyyn muhun otti s-postilla tosi mukavan olonen parikymppinen neitokainen yhteyttä että olis kiinnostunu äitiyslomasijaisuudesta! Vaikutti todella potentiaaliselta ja meidän pitäiskin sitten nähdä toivottavasti jo tän viikon puolella. Soittelen hänelle huomenna ja kattotaan jos selviäis sillon enempi sitten. Voi ihanaa jos kaikki menis näin kivuttomasti! 

Mahaakuvaa on kanssa pitäny laittaa iät ja ajat. Tää nopeesti otettu kuva peilin kautta saa nyt luvan kelvata, kun täällä liikkeen koneessa ei toimi toi kortinlukija, enkä saa järkkärikuvia tähän koneeseen siirrettyä, kun en löydä sitä itse piuhaa mistään (yllättävää!). Löysin kuvaa myös ennen raskautta. Noi kuvat tykkää heittelehtiä ihan miten saattuu, enkä siis saa edes kuvatekstiä näköjään laitettua, mutta siis vasen on nyt rv18+1 ja oikea on sitten ennen raskautta. Mahdankohan saada ikinä tota mahaa takas..? Ja hahah, en oo itte huomannu rintavarustuksessa minkäänlaista muutosta, mutta onhan sitä tapahtunu! :D Pikkasen. Voi veljet.
Ja tähän päästyämme voin kerrankin todeta ihan oikeasti tarkoittaen; mulla ei oo _mitään_ päällepantavaa!! Venyttelen vaan vanhat vaatteeni kamaliks niin kaipa mä sit joskus saisin uusia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti