perjantai 6. syyskuuta 2013

Rv 12+0

Vaikka lääkärin mielestä mennään 12+5. Sen niin väliä varmaan kun kuitenki niin vähän päiviä heittää. Mun täytyy ottaa asia puheeks seuraavalla neuvolakäynnillä 4.10. ja saada hieman selvyyttä asioihin.

Tänä aamuna sain havahduksen. Kiukuspäissäni valitsin vaatteita, kun housut ei mee kunnolla jalkaan, tai jalkaan menee hyvin, mutta se että sais vetoketjun ja napin kiinni ilman että olo on todella tukala ja ikävä. Oon sitte alkanu käyttää leggingssejä enemmän, mutta että löytäisin jonkun kivasti istuvan tunikan tai paitulin, jossa näyttäis edes pikkasen ihmiseltä. Kaikissa näytin jotenki ärsyttävältä pullapossulta.  Turhautumispäissäni huusin itelleni et "näytän helvetti ihan siltä ko oisin raskaana!". Juu u, mmm. Ehkä sä voit vähän näyttää siltä, ..DORKA!
Käytiin viime perjantaina kattomassa muutamia äitiyshousuja, että vois olla kivempi olla, mutten kuitenkaa löytäny mitään mieleistä. Kävin kylläkin vaan H&M:ssä enkä muissa ollenkaan. Yhdet oli kivat, mutta oikea koko puuttu siitä farkkumallista. Meinasin että vois käydä kaupungilla viikonloppuna kokeilemassa onneansa uudelleen. Ja voihan sitä tietty käydä muissakin kaupoissa.
Pahasta olosta en oo vielä päässy ihan täydellisesti eroon, mutta kaipa se alkaa pikkuhiljaa helpottamaan. On parempia ja taas pahempia päiviä. Päänsäryt ja migreenit on niitä kaikista ilkeimpiä, kun ei sitten saa lääkitä itteensä niin että helppais, vaan otat jotain turhanpäivästä parasetamolia ja yrität nukkua. Mulle kun tuo liikanukkuminenki aiheuttaa päänsärkyä, joka alkaa ihanasti silmistä ja muuttuu migreeniksi. Että ai että! Kyllä ne sitten kuitenki kestää ilman lääkitystä kun tietää minkä vuoksi siinä kärvistellään. <3 Menispä aika vaan nopeempaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti