keskiviikko 20. elokuuta 2014

Neuvolakortin kannet

Kaverilla näin ihanat pöllökuosiset kannet neuvolakorttiin, jotka oli ostettu jostain mitä ei täältä Turusta tietystikkään saa. Niiden nettisivuilta en taas löytäny sellaista kuosia minkä olisin kelpuuttanut. Googletoidessa tuli tämmöinen postaus eteen. Tuo ohje näytti niin helpolta, että jopa tämmönen räpäläkäsitahmatassukin osaa!
Jättirätistä jotain kivaa mustaa kangasta ja TA-DAA!

Kangas näyttää kuvissa ihan kulahtaneelta, mutta on täysin mustaa.
Mä tein näitä kaks, koska ensimmäisen tein täysin ohjeen mukaan enkä ollu tyytyväinen. Musta tuohon väliin jäi ihan liikaa tyhjää tilaa, joten se ei taittunu nätisti päällekkäin, vaan ihan epätasaisesti. Myöskään tähän toiseen en tehny kortin mentävää toista taskua, vaan tein oikeanpuoleisista taskuista saman kokoiset. Ja nyt oon tyytyväinen.

Aikomus on hommata tuohon kanteen vielä VÄINÖ-nimi, sellaisia silitettäviä nimilappuja olen nähny ihan Prismassa. Kattonu, miettiny, mutta aina jättäny sinne. Nyt sitten pikapikaa hakemaan sellainen.

Nyt voin tyylikkäänä huomenna mennä neuvolaan ja yritän olla tällä kertaa itkemättä, kun tuo poika saa taas ne samat piikit mitä kolmekuisneuvolassakin.. 

3 kommenttia:

 1. Ne oli apinoita... T&E ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ai hitto ! Oisin kyllä laittanu pääni pantiks pöllöistä. :D

   Poista
 2. Aivan ihana, ja varmaan tosi simppeli tehdä käsin ihan ite. :)

  VastaaPoista