tiistai 5. elokuuta 2014

Kaikenlaista kesää

Ei oo oikeen päässy tuo kirjotuskärpänen purasemaan, ampiaiset taasen on kiusannu oikeen kunnolla! Tai sitten se on yksinkertasesti tää helle mikä vie voimat ihan täysin ja kaikkeen! Ollaan tosissaan kärsitty helteestä, juhlittu häitä, oltu mökillä, nautittu ystävien seurasta, kiukuteltu luultavasti tulevia hampaita ja kieltäydytty syömästä enää soseita..

Lauantaina kuitenkin juhlittiin serkun häitä Paraisilla. Keli oli ihana, aurinkoinen ja tietysti kuuma.


Mitä serkumpi, sen herkumpi!


Korvat ei tainnu miellyttää. :D

Ihanat häät kaiken kaikkeaan. Janne lähti pojan kanssa kotiin kahvin jälkeen, jolloin äippä sai jäädä juhlistamaan häitä hieman pidemmäks aikaa.

Kampausinspiraation sain Glitteristä. Oon siellä käyny aina säännöllisen epäsäännöllisesti ostamassa lähinnä korvakoruja tai huiveja, mutta nyt löysin myös tuon hiuspuolen ja aion tästä edes ehdottomasti käyttää niiden tuotteita. Ihan superiisejä käytettäviks varsinkin omaan tukkaan. Hiuskoristeetki aivan sairaan kivoja!


Ostettiin Väinölle Peltoritkin häihin, muttei tosiaan niitä siellä sitten tarvittu, kun Janne lähti ennen bändin aloittamista kotio. Söpö se hitto vie niissä kuitenkin on! 
Ja muutenkin tietty.


"Joo, emmä kuule mitään!!"


On se iso poika jo, kun on niin mukana jo kaikessa vitseissä ja tuntuu että itekkin alkaa hauskuuttelemaan. Tekee jotain ja sit kattoo kysyvästi ja räkättelee päälle! Ja tämä meidän isompi sankarikin täytti jo 2 vuotta!

Nyt taas yritän olla ahkerampi kirjoittamisen suhteen. Muutenkin myös. Lenkitkin on jääny ihan kokonaan, kun on vaan niin tukala olla, että vapaaehtoisesti tuonne hikoilemaan lähteminen ei oo tullu vaan kysymykseenkään!

Syksy i'm waiting for you!2 kommenttia:

 1. Oho, onpas poju jo niin ison näköinen että! Valloittava tyyppi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niiin on kiitos! :)
   Pikkuvauvasta enää tietoakaan..

   Poista