perjantai 27. joulukuuta 2013

Joulupyhät

Yhyy, nyt on jo perjantai ja muutama päivä lomaa enää jäljellä! Maanantai meni vielä töissä ja ilta äitin luona mamman kanssa jouluruokia tehden. Jäin sinne sitten vielä yöks niin olin sielä aattona sitten valmiiksi.

Noi kaks viimistä kuvaa on jouluaatto yöltä kun palattiin kaikki kotiin. Oli poika niin väsyny, rikki ja ryytyny että oksat pois! Tohon se läjähti eikä reagoinu enää mihinkään. Pikkurakas. <3

Joulupäivänä lähdettiin Auraan miehen mummin luokse syömään, niinkuin joka joulupäivänä. Siellä on aina niiden äidin puolen suku paikalla. Tällä kertaa vaan kovat kyselyt raskaudesta ja tulokkaasta. Kuitenkin ihan hyvällä ettei mennyt mitenkään ärsyttäväksi. Itseä kun laittaa vähän ärsyttämään kun jotkut marmattaa ettet sä sais enää näin tai noin ja koko aika ollaan neuvomassa mitä pitäis tehdä ja mitä ei. Tulee se sitten keltä tahansa niin se on ärsyttävää. Ei siitä sen enempiä.

Tapaninpäivä meni miehen ja serkkuni kanssa syömiskellen Denniksessä ja sen jälkeen elokuvissa katsomassa Frozen -Huurteinen seikkailu -animaatio. 


 

Elokuva oli ihan jees, toi oli vaan se traileri minkä mä olin nähny, eikä siinä ollut tollasta pätkää ollenkaan. Muuten toi leffa oli vähän niin ja näin, mutta noi elukat teki siitä loistavan. Ei siis paskempi!

Seuraavaks siis uutta vuotta ja uusia kujeita odotellessa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti