keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Poju kasvaa ja niin tuntuu tekevän äitikin

Paljon olis ollu asiaa tänne, mutta tuossa pöytäkoneessa ei tietenkään ole muistikortinlukijaa, että saisin kuvia koneelle. Pelkkää tekstiä on niin tylsä kirjotella. Tää kännykällä kirjottelu on aivan liian hermoja vievää ja siksi tää tapahtuuki nyt ensimmäistä ja toivottavasti viimistä kertaa! Ja turha muistuttaa mua mistään kameran usb-piuhasta, koska se on ensimmäinen minkä uuden kameran tullen heti aina hävitän. Toiseks hukkuu laturi ja sit muistikortit.. Että tervetuloa vaan tähän pääkoppaan!

Väinö kasvaa ja oppii uutta. Soseita ollaan muutaman viikon maisteltu ja hienosti näyttää maistuvan. Nokkamukillakin ollaan vettä annettu niin, että saa itse pitää kahvoista kiinni. Tämä oli siis neuvolatädiltä suositus kun soseita aletaan maistelemaan.
Viikon verran on poju jo kääntynyt selältä mahalleen ja armoton eteenpäin halumisen tarve olis. Turhautumista täältä perheestä löytyy sen myötä. Muutenkin kun yrität nukkumaan laskea, niin hirvee pinnistys sivuille kun ei yhtää haluttas vaan maata.
Vauva-asennot on kans ihan out! Istumaan ja seisomaan pitäis vaan päästä ja hitto odotan, että saadaan hommata semmonen hyppykiikkukeinu missä tuo varmasti viihtyis! Muuten olen kyllä nyt miettiny sen Bumbo-istuimen hommaamista, kun vissiin sopii 3 kuukaudesta eespäin kun vaa osaa niskojaan pidellä. Onkai tehty sitten niin, että tukee keskivartaloa jollain lailla. Silti mä olen hieman epäileväinen..Pelkään että mä hitto vie aiheutan jonkun rankavaurion toiselle. Oivoi.


Omat liikkumiset on vähentyny, kun Väinö on nyt sit tosiaan alkanu herättää siinä 7 aikaan ja jälkeen. En oo yhtään tottunu ja totaaliuupumus kaiken kanssa nyt siis päällänsä. Sekin ehkä auttais kun osais vaan mennä samaan aikaan siinä 22-23 nukkumaan niinkuin poikakin, eikä kukkua sinne yli puoleenyöhön. Oma vika, pikku sika!

Se, mitä oon saanu aikaan, on noita häähommia. Pahoittelenkin että tänne voi alkaa tulvimaan kaikkia diy-juttuja. Ajattelin jopa, että tekisin sille ihan oman blogin, mutta vois jäädä hieman vaisunaiseks tämä sitten. Niistä laitan eniveis sitten, kun saan liitettyä hieman kuvia kamerasta mukaan. Nää kännykkäkuvat kun on hieman tylsemmän puoleisia.
Nyt meen kuitenki pakkailemaan, kun lähdetään huomen aamulla pojan kanssa ajelemaan Jyväskylään Tian luokse viikonlopuks. Toivottavasti ei mee kovin huutamiseks automatka, meinaa voi muuten olla hieman tukalat 4,5 tuntia.

Oon voinu typoilla ihan urakalla. Pahoittelut!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti