torstai 29. toukokuuta 2014

Ristiäiset 25.5.

Sunnuntaina meidän poika sai nimekseen Väinö Valentin. ♥

Paikalla oli meidän perheet puolisoineen sekä isovanhemmat ja yks kaverikummi.

Väsyny nimensaaja
Kakun olin tilannut ja olin tosi tyytyväinen sekä ulkonäköön että makuun! Mä pääsin itse tarjoiltavien kanssa helpolla, kun niitä toi niin moni ja ihan kivakin niin. Kyllä sitä tekemistä riitti ja viime tunneilla se paniikki oli ihan järjetön. Taitaa jäädä seuraavat lapset nimittä, kun tollasen ressin saa aikaan. Jannekin sano ettei enää mun kanssa järjestä mitään juhlia. HAHA, niin se luulee! Seuraavaksi ne häät sitten..

Lahjatkin oli ihania! Väinö sai muutaman satukirjan, kahdet pussilakanat, virkatun peiton, muumi astiastoa ja muumiaterimet, vaatteita, säästölippaan, kummilusikan, musiikkikarusellin, syöttötuolin ja rahaa.


Syöttötuolin itse valitsin ja on nyt sitten ei mikään niistä mun aiemmin miettimistä vaihtoehdoista. Tää on tämmönen kopio Stokken Tripptrapista, Emma Easy -syöttötuoli. Se on nyt jo koottu ja odottelee tuolla käyttöönottoa. Syöttötuoleja miettisin aiemmin täällä.Kastepöytä kynttilä ja kukat
Poika oli tosi nätisti kummitädin sylissäkin, mitä nyt muutama pikku itku tuli. Jakso seurustella ihmisten kanssa ja kastepukukin meni vielä päälle, kun pelättiin että on kasvanu siitä jo ulos. 
Päivä oli pikkasen kuuma, mutta siitä onneks selvittiin ihan muutamalla hikipisaralla. Joten kaikinpuolin hyvin onnistuneet ristiäiset, vaikka tunti ennen niitä ei siltä tuntunutkaan. No eipä tarvii ihan heti toisia risitäisiä alkaa väsäämään sentään.


2 kommenttia:

  1. Tosi kivan nimen poika sai :). En jaksa nyt selata taaksepäin, kun jossain olot jo nimen keksimisestä kirjottanu, mut oliko teillä vaikea päästä yhteisymmärrykseen nimestä?

    Ja joo ei se stressaaminen kaikesta helpota toisen kanssa :D no ehkä siinä tilanteessa menee kaikki ihan ohi, varsinkin jos vanhempi sisarus vaatii huomiota, että tulevaisuudessa suosittelen ainakin videokuvaamaan niin voi sitten katsoa ajatuksen kanssa kasteen myöhemmin :'''D

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! Joo, se meni hyvinkin kivuttomasti kun ehdotin Väinöä vaikka mulla oli aluks tosi ristiriitaset tunteet siitä, saatika se kamala korvamato mikä vaivas muutaman viikon. Sitten kun Janne ehdotti Valentinia toiseks nimeks, niin se oli jotenkin samantien semmonen "se se on!" -juttu. :)

    Joo se voi olla et menee aika ohi kaikki kun vanhempi on vaatimassa huomiota. :) Melkeen varmaan pitäis kuvailla muutenki enemmä kaikenlaista! :D

    VastaaPoista